ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ euagsa@yahoo.gr




Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Αλέξης Τσίπρας: Ο μόνος μας φόβος είναι ο φόβος, δεν θα μας κερδίσει, θα τα καταφέρουμε

Ο Αλέξης Τσίπρας με δήλωσή του απόψε τόνισε πως ζήτησε εκ νέου παράταση του Ελληνικού προγράμματος, ώστε να πραγματοποιηθεί σε φυσιολογικές συνθήκες το δημοψήφισμα.

Ο κ. Τσίπρας είπε ακόμη ότι είναι απολύτως διασφαλισμένες οι καταθέσεις των πολιτών και η καταβολή μισθών και συντάξεων και παράλληλα ζήτησε να κυριαρχήσει νηφαλιότητα και υπομονή.

«Η χθεσινή απόφαση του Eurogroup αποτελεί πρωτοφανή πράξη αμφισβήτησης επιλογής του ελληνικού λαού. Η απόφαση του Eurogroup ανάγκασε την ΤτΕ να εισηγηθεί τραπεζική αργία», τόνισε ο Πρωθυπουργός, αλλά σημείωσε πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω η κυβέρνηση και το δημοψήφισμα θα γίνει κανονικά και πρόσθεσε «Έχουμε την ευκαιρία να στείλουμε στην Ευρώπη και στον κόσμο ολόκληρο μήνυμα ελπίδας. Οι καταθέσεις είναι διασφαλισμένες. Η καταβολή των μισθών και συντάξεων είναι εξασφαλισμένη… οι όποιες δυσκολίες θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία. Χρειάζεται νηφαλιότητα και ψυχραιμία. Ο μόνος μας φόβος είναι ο φόβος. Δεν θα μας κερδίσει. Θα τα καταφέρουμε”, δήλωσε ο Πρωθυπουργός.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου