ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ euagsa@yahoo.gr




Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Αποκάλυψη «βόμβα» Νικολακόπουλου για ΠΑΟΚ!

Ποιος Φινμπόγκασον; Άλλον παίκτη «έκλεψε» ο Ολυμπιακός μέσα από τα χέρια του Δικεφάλου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου. Διαβάστε ποιος ήταν!

Η μεταγραφή του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στον Ολυμπιακό, φούντωσε ξανά την κόντρα με τον ΠΑΟΚ, καθώς στο Λιμάνι πανηγυρίζουν για την... αρπαγή του Ισλανδού άσου, ενώ στον ΠΑΟΚυποβαθμίζουν τον θέμα και αναφέρουν πως δεν προχώρησαν την συγκεκριμένη κίνηση, γιατί δεν ήθελαν να... πιαστούν κορόιδα (για το οικονομικό μέρος της συμφωνίας).

Αυτή όμως φαίνεται πως δεν ήταν η μοναδική «μονομαχία» των δύο συλλόγων στο μεταγραφικό παζάρι του φετινού καλοκαιριού, καθώς σύμφωνα με τον Κώστα Νικολακόπουλο, οι Πειραιώτες έχουν... κλέψει άλλον έναν παίκτη που ήταν στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο Δικέφαλος σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, είχε προχωρήσει αρκετά την συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο μόλις μπήκε στο κόλπο ο Ολυμπιακός, ο παίκτης κατέληξε στο Λιμάνι!

Πρόκειται για τον Στέφανο Καπίνο, για τον οποίο θυμίζουμε πως πριν υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας, είχε ρωτήσει τη Μάιντζ και ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιάννης Αλαφούζος.

Όσον αφορά τον Δικέφαλο, ο Κώστας Νικολακόπουλος σε σημερινό του κείμενο στο gazzetta.gr αναφέρει: «Ο ΠΑΟΚ μιλούσε με τον Καπίνο κι ήταν έτοιμος να τον κλείσει με τη γερμανική Μάϊντζ. Όταν το αποφάσισε ο Ολυμπιακός τον πήρε βέβαια τον Καπίνο, που μπορεί να αποδειχθεί στο εγγύς μέλλον τεράστια μεταγραφή…»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου